Välkommen!Hämta ditt exemplar av boken MEDarbetarens MEDvetenhet i pdf-format. När du köpt boken får du pdf-filen till din inkorg.

Pris pdf: 49 kr ink moms.


Vill du hellre ha den som tryckta böcker?

Kontakta oss för offert!

1-pack, 10-pack, 20-pack etc utifrån storleken på DIN arbetsplats.


Hälsningar

Malin Åhman

2HappyHearts

Hej!


Det är jag som är Malin Åhman. Jag älskar att hitta de små sakerna i vardagen som gör livet mer värdefullt. Efter många år som chef och ledare vill jag nu dela med mig av svaren på frågor jag brukar få såsom:

-Varför är du så glad jämt?

-Åh, jag saknar när vi jobbade tillsammans! Vad var det egentligen som gjorde att vi hade det så bra!?


Om Malin Åhman

Malin Åhman är civilingenjör, fastighetsekonom och har under sitt yrkesverksamma liv arbetat med ledarskap som chef och projektledare. Hon har arbetat i större företag såsom Ericsson AB och Sandvik AB, inom mindre företag samt inom offentlig förvaltning. Under arbetets gång har hon genomfört såväl tillväxt och utvecklingsprocesser som ett antal besparingspaket. Sedan några år tillbaka äger hon och driver egna företag och verksamheter under tillväxt.

Med en uppväxt i en arbetarfamilj och vid släktens gammaldags bondgård har hon brutit kulturella begränsningar genom både akademiska studier och andra val.

Malin är författare till boken MEDarbetarens MEDvetenhet - motarbetarens motivation och utbildningsserien med workshops på samma tema.