Kursen ingår i paketet MEDarbetarens MEDvetenhet

med en kursdel för ledare/chefer och en del för medarbetare.

Malin Åhman ledarskap medarbetarskap livsglädje företagutveckling

Hej!

Det är jag som är Malin Åhman. Jag älskar att hitta de små sakerna i vardagen som gör livet mer värdefullt. Efter många år som chef och ledare vill jag nu dela med mig av svaren på frågor jag brukar få såsom:

-Varför är du så glad jämt?

-Åh, jag saknar när vi jobbade tillsammans! Vad var det egentligen som gjorde att vi hade det så bra!?



Om Malin Åhman

Malin Åhman är civilingenjör, fastighetsekonom och har under sitt yrkesverksamma liv arbetat med ledarskap som chef och projektledare. Hon har arbetat i större företag såsom Ericsson AB och Sandvik AB, inom mindre företag samt inom offentlig förvaltning. Under arbetets gång har hon genomfört såväl tillväxt och utvecklingsprocesser som ett antal besparingspaket. Sedan några år tillbaka äger hon och driver egna företag och verksamheter under tillväxt.

Med en uppväxt i en arbetarfamilj och vid släktens gammaldags bondgård har hon brutit kulturella begränsningar genom både akademiska studier och andra val.

Malin är författare till boken MEDarbetarens MEDvetenhet - motarbetarens motivation och utbildningsserien med workshops på samma tema.

livsglädje workshops ledarskap prioriteringar
14 olika övningar i workshopformat


Lär känna dig själv, dina kollegor och din arbetsplats på ett djupare plan. Ta fram det som är viktigt för DIG och arbetsplatsen!

samarbete medarbetarskap ledarskap personlig utveckling
Tillsammans!


Vi gör det tillsammans! Via videoklippen finns vi med i hela processen. Du som ledare får en egen kursdel som förbereder dig inför varje workshop. Väljer du VIP-paketet ingår även personliga samtal med ledarcoaching.

Medarbetarens Medvetenhet

Kurslitteratur

MEDarbetarens MEDvetenhet

Motarbetarens motivation

-Utvecklande medarbetarskap

En workshopserie för arbetsplatsen


Litteraturen ingår i kursen.


Gunilla, Chef för hotell och konferensanläggning
Gunilla, Chef för hotell och konferensanläggning


''När jag kom hem efter att ha läst din bok upptäckte jag att det var JAG som var motarbetaren på arbetsplatsen. Jag ska aldrig mer gnälla på jobbet!''

Niklas, VD i hantverksföretag
Niklas, VD i hantverksföretag


''Jag sträckläste din bok på flyget fram och tillbaka från Kiruna i veckan och jag är glatt överraskad och mycket positiv. Har strukit under meningar på var och varannan sida. När jag läste klart började jag läsa den igen. Vänligen skicka 10 till så personalen får varsin!''

Garanti

Garanti!

Om kursen inte uppfyller dina förväntningar får du inom 30 dagar pengarna tillbaka. Hör bara av dig till oss och dela med dig. Det ger oss chansen att bli ännu bättre!