Drömresan kan bli verklighet!


Den 10-17 januari 2022 är det dags att genomföra resan till Paradiset Hawaii!

I sällskap av en liten exklusiv grupp om max 8 personer upptäcker vi den största och nyaste ön Big Island Hawaii. Här finns lavaöknar, vackra stränder, korallrev och regnskogar, vattenfall och oändlig utsikt över horisonten.

Vi kommer aktivt att umgås med naturen och elementen jord, luft, eld, vatten och spirit och ha tid över för stunder av stillhet och kontemplation.

Förutom landskapet och upplevelser såsom vandring, bad, kultur och kaffeprovning får du ta del av en djup och kärleksfull naturnära kultur som har mycket gemensamt med våra nordiska rötter.


Leadership & Legacy


Resans tema handlar om har fokus på självledarskap och relationen med naturen.

Genom att återgå till oss själva och vår inre kompass får vi:

  • ett ökat lugn i utmanande tider
  • vara i gott sällskap
  • klarhet i kaos
  • en definierad värdegrund som förenklar beslutsfattandet.


Fundera redan nu på vilka värden du lämnar efter dig till kommande generationer och om och hur du delar dem med dina utvalda..


Resan passar dig som är mogen i livet och i din yrkesroll. Dig som vill fylla ditt erfarna liv med mer liv.


Den passar dig som vill upptäcka och leva ut och dig som vill dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till andra.

Resan är avsedd för en liten exklusiv grupp som får möjligheten att uppleva delar av ön som man som turist inte skulle hitta.

Fysiskt behöver du klara att vandra längs skogsstigar utan stress i ca en halvtimme utan vila. För dig som vill ha större fysiska utmaningar finns även detta på ön men är inte obligatoriskt. Under resan kommer vi att både göra vandringar och Tai Chi Chi Gung, långsamma helande övningar för hela DIG. Utmaningen kommer att ligga mer på ett mentalt och själsligt plan.


Boende sker Ohana (familj) style med delat hus i en magnifik miljö.

bild 4 av 37

Och du - vi har egen kock med oss!


Malin Åhman

Hej!


Malin Åhman heter jag och jag vill dela med mig av de fantastiska upplevelser jag haft under mina resor till Hawaii.

Jag kommer att samordna resans boende, måltider, ö-baserade transporter och aktiviteter, så det enda du behöver tänka på är att komma till Kona flygplats på Hawaii på rätt dag och hänga med i upplevelsen av ön tills du reser vidare efter sista dagen enligt eget önskemål.

Om Malin Åhman

Malin Åhman är civilingenjör, fastighetsekonom och har under sitt yrkesverksamma liv arbetat med ledarskap som chef och projektledare. Hon har arbetat i större företag såsom Ericsson AB och Sandvik AB, inom mindre företag samt inom offentlig förvaltning. Under arbetets gång har hon genomfört såväl tillväxt och utvecklingsprocesser som ett antal besparingspaket. Sedan några år tillbaka äger hon och driver egna företag och verksamheter under tillväxt.

Med en uppväxt i en arbetarfamilj och vid släktens gammaldags bondgård har hon brutit kulturella begränsningar genom både akademiska studier och andra val.

Malin är författare till boken MEDarbetarens MEDvetenhet - motarbetarens motivation och utbildningsserien med workshops på samma tema.Boende - Huset!
Boende - huset!

Vi delar den lyxiga avokadofarmens huvudbyggnad.

Utomhus finns pooler med härlig utsikt över regnskog och havet med solnedgången.

Inomhus
Boende - Gemensamma ytor!

Hela huvudbyggnaden blir vår under retreatet! Här finns 12 rum och kök, flera badrum mm. Det finns gott om plats för både umgänge och en stund för sig själv.

Flygbild

Rymlig trädgård!

Huvudbyggnaden har en rymlig trädgård som vi disponerar i gruppen under retreatet. Därutöver kan vi upptäcka resten av farmen med avokadoodling och annan färsk frukt, kaffe mm utifrån vad som är i säsong.

Vad ingår?


+Transfer till och från flygplatsen

+Boende på farmen

+All mat och dryck

+Båttur och utflykter

+Tillgång till farmens trädgård

+Kunskap om den lokala kulturen, traditioner och myter

+Ett härligt gäng, privat kock och facilitator på resan

+Checklistor inför resan kring vad du ska packa, förbereda med Pass, ESTA, uppdateringar kring Covid mm


Vad ingår inte?


-Flygbiljetter till och från Hawaii. Vill du ha tips, råd eller hjälp med din bokning hjälper vi dig såklart hitta rätt upplägg för dig!

-Vi avsätter resegaranti för gjorda betalningar. Vanlig reseförsäkring har du i din hemförsäkring. Vill du ha en utökad hemförsäkring kan ditt försäkringsbolag berätta vilka produkter de erbjuder.

-Om du vill shoppa lokala produkter på marknaden eller vid någon av besöksmålen - souvenirer, frukt, kaffe och annat roligt, betalar du det själv.