Din timme till mer liv i livet!


Samtal med fokus på DIG och din väg framåt.


Jag hjälper dig öka känslan av en värdefull tillvaro.


Hej!


Jag är Malin Åhman - entreprenör, inspiratör och livsnjutare. Jag älskar att uppleva när människor hittar djupare insikter och inspiration.

Gör ditt liv fullt av liv!


Om Malin Åhman

Malin Åhman är civilingenjör, fastighetsekonom och har under sitt yrkesverksamma liv arbetat med ledarskap som chef och projektledare. Hon har arbetat i större företag såsom Ericsson AB och Sandvik AB, inom mindre företag samt inom offentlig förvaltning. Under arbetets gång har hon genomfört såväl tillväxt och utvecklingsprocesser som ett antal besparingspaket. Sedan några år tillbaka äger hon och driver egna företag och verksamheter under tillväxt.

Med en uppväxt i en arbetarfamilj och vid släktens gammaldags bondgård har hon brutit kulturella begränsningar genom både akademiska studier och andra val.

Malin är författare till boken MEDarbetarens MEDvetenhet - motarbetarens motivation och utbildningsserien med workshops på samma tema.


Betala nu eller via faktura!

Frågor och svar


Hur bokar jag mitt möte?

Följ de gröna knapparna här ovan så kommer du till bokningen.


Kan jag boka fler gånger?

Absolut! Det finns också möjlighet att delta i ett större program antingen 1:1 eller i grupp.


Om jag känner mig osäker..

Är du välkommen att boka ett 15 min samtal GRATIS där vi förutsättningslöst bollar idéer kring DIN väg framåt och hur jag kan hjälpa dig öka känslan av en värdefull tillvaro.


Om jag är missnöjd?

Är du välkommen att höra av dig till oss så får vi hitta en lösning. Coaching omfattas inte av Teachable's "30-day student refund policy."Tips!

Prenumerera på vårt GRATIS nyhetsbrev!