15 värdefulla minuter!

I ett förutsättningslöst samtal bollar vi idéer kring DIN väg framåt

och hur jag kan hjälpa dig öka känslan av en värdefull tillvaro.


Hej!


Jag är Malin Åhman - entreprenör, inspiratör och livsnjutare. Jag älskar att uppleva när människor hittar djupare insikter och inspiration.

Gör ditt liv fullt av liv!


Om Malin Åhman

Malin Åhman är civilingenjör, fastighetsekonom och har under sitt yrkesverksamma liv arbetat med ledarskap som chef och projektledare. Hon har arbetat i större företag såsom Ericsson AB och Sandvik AB, inom mindre företag samt inom offentlig förvaltning. Under arbetets gång har hon genomfört såväl tillväxt och utvecklingsprocesser som ett antal besparingspaket. Sedan några år tillbaka äger hon och driver egna företag och verksamheter under tillväxt.

Med en uppväxt i en arbetarfamilj och vid släktens gammaldags bondgård har hon brutit kulturella begränsningar genom både akademiska studier och andra val.

Malin är författare till boken MEDarbetarens MEDvetenhet - motarbetarens motivation och utbildningsserien med workshops på samma tema.


Är det sant att det är GRATIS?

Ja, det här första samtalet är gratis. Om du vill att vi bokar in ett längre möte, boka istället 60 min 1:1.


Hur bokar jag mitt möte?

Följ de gröna knapparna här ovan så kommer du till bokningen.


Kan jag boka 15 min fler gånger?

Kanske. Om det har gått en längre period sedan ett tidigare samtal och du nu är redo för nya utmaningar är du välkommen till ett nytt 15 min GRATIS samtal


Tips!

Prenumerera på vårt GRATIS nyhetsbrev!